• 28-05-2018
    11:00-12:30
    skolesocialrådgiver på skolen - mulighed for konsultativ bistand · 0A · 1A · 1B · 2A · 2B · 3A · 3B · 4A · 4B · 5A · 6A · 6B
    1

I diasshowet her på forsiden kan I se nogle billeder fra vores trivselsdag på en varm og dejlig forårsdag

:-D

Husk også at følge med i vores dagligdag på Facebook

Mvh. Sanja Hvobæk

Sanja Hvolbæk den 22-05-2018
    I dag har vi haft trivselsdag på ØBC - og sikke en dejlig dag.

Se billeder i diasshowet på skoleporten og på vores Facebookside.

Dagen har stået i trivslens tegn - som en vigtig reminder om, at trivsel er i fokus hver eneste dag.

Kom gerne forbi vores aula og se det store trivselstræ, som alle børn har bisdraget til at lave.

Dagen har budt på udeliv og samarbejdsøvelser på tværs af klasser og årgange - og fælles frokost udendøre.

Tak til alle børn og voksne for at gøre trivselsdagen til en mindeværdig forårsdag for os alle, og også særlig tak til de to tovholdere på arrangementet;Sanne og Jette.

Her følger et lille stemningsbillede

Mvh. Henrik og Sanja

212122